Nicoleta Oancea şi Matteo au lansat videoclipul melodiei „Insomnie“

Începutul de primăvară îi surprinde pe Nicoleta Oancea şi Matteo lansând cel mai nou single “Insomnie” care aparent are un mesaj trist, dar beat-ul este energic şi dinamic.

nicoleta oancea matteo insomnie videoclipPiesa exprimă regretele unei relaţii eşuate pe care doi foşti îndrăgostiţi nu o pot uita, dar şi sacrificiile pe care ar fi dispuşi să le facă cei doi pentru a fi din nou unul în viaţa celuilalt. Insomnia este cea care îi face pe protagoniştii poveştii de dragoste să rememoreze momentele frumoase din trecut.

Nicoleta Oancea este o artistă foarte talentată cu multă experienţă pe piaţa muzicală care a avut numeroase colaborări cu artişti ca Smiley, Connect-R sau Tibi Scobiola.

“Am lucrat cu foarte mult drag la această piesă şi am pus mult suflet. A ieşit exact cum mi-am dorit şi îmi doresc să dansăm împreună toată vara pe ritmurile piesei “Insomnie””, a declarat Nicoleta.

Matteo spune că “ma bucur de această colaborare cu Nicoleta pe care o ştiu de mult timp şi mai ştiu că este şi foarte talentată. Este o piesă care te pune în mişcare şi are un vibe care îţi dă o energie aparte”.

Piesa “Insomnie” este compusă de Matteo, Răzvan Mihăilă, Nicoleta Oancea, Nicolae Stan, Radu Gabriela Băişan, iar textul este scris de Matteo si Nicoleta Oancea, videoclipul fiind produs de Bogdan Daragiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here