Noaptea Pe La 3 – o colabare Satoshi și Carla’s Dreams

Unele iubiri te consumă, te apasă și îți răpesc liniștea și cu toate astea, e greu să îți închizi inima. „Noaptea pe la 3” îi regăsește pe Satoshi și Carla’s Dreams cântând despre iubiri molipsitoare, iubiri pentru care lași mereu un set de chei la îndemână. Interpretarea însuflețită a celor doi vă va emoționa, apăsa și răscoli în același timp.

Piesa „Noaptea pe la 3” a fost compusă de Satoshi și Carla’s Dreams, iar la producție au lucrat împreună cu Alexandru Turcu, Cătălin Temciuc și Bogdan Hristoforov. Videoclipul piesei a fost regizat de Roman Burlacă și filmat în Chișinău, producția sa fiind asigurată de BR Films.

„Am scris <<Noaptea pe la 3>> dintr-o mare frustrare. Oamenii vor să se dezlege, dar se mai agață de tot ce atârnă din legătura deja dezlânată și tremurândă. CSD au ascultat piesa și au spus că le place, că văd o colaborare. Restul a ținut de pixuri, foi, cabluri și ore.” ne spune Satoshi.

„Noi ne ținem de adevăr. Concret acum de adevărul artistic. Satoshi este adevărat, piesa este adevărată și ne bucurăm că putem participa la încă o treaptă spre culmile pe care și le dorește și pe care le merită.” ne spune Carla’s Dreams.

Piesa a intrat foarte repede in trending si a adunat peste 100 de mii de vizualizari pe youtube in mai putin de o zi de la lansare.

Cine este Satoshi

Născut în 1998 în Cahul, Moldova, Satoshi este o voce fresh în peisajul muzicii urbane, cunoscut pentru stilul său inovator, cu rădăcini din muzica tech trap și chopper rap. Alături de atitudinea sa puternică și o voce pe măsură, Satoshi a început să lucreze la primul său album în 2020, iar în 2022 a lansat cu succes primul său album de studio intitulat „RUSH”. Printre single-urile lansate și bine primite se numără „Mama mi-a spus” și „Foaie Verde”. Recent, el a lansat single-ul „Căștile Mele”, care a fost prezentat în avanpremieră la Urbanist Sessions.

Satoshi ft. Carla’s Dreams – Noaptea Pe La 3 (versuri)

Citeste si despre:

2Normal și Dr. Mako au lansat o nebunie de piesă ”Beam, Beam”
Radhu, revenire spectaculoasă cu videoclipul piesei ”Latina”
LavBbe, BiBi, Marius Elisei și Azaleea au făcut echipă cu hitmaker-ul Costi pentru o colaborare fresh
Cristina Vasiu și Cătălin își cântă iubirea în piesă ”O mie de ani”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here