Noni a lansat videoclipul melodiei „Neliniștea dintre noi“

După aproape un milion de vizualizări ale piesei de vară “Yo Te Veo”, Noni revine și ne surprinde cu un nou videoclip, filmat pentru “Neliniștea dintre noi”, o piesă sensibilă și profundă care te va prinde de la prima ascultare.

Noni - Nelinistea dintre noiNoul single este diferit și oarecum în contrast cu cele precedente, fiind vorba despre o poveste de dragoste încheiată și suflete rănite.

Videoclipul vine în continuarea versurilor, urmărind desparțirea dintre cei doi protagoniști. De producția videoclipului s-a ocupat întreaga echipă Sindrum Media.

Despre noua piesă, Noni marturisește: “”Nelinuștea dintre noi” este cu sigurantă piesa care mă reprezintă cel mai bine, iar starea pe care această piesă o transmite mă aratp pe mine cu adevărat”.

“Cred foarte mult în potenţialul pe care îl are mesajul ei şi sper să fie primită cu căldură de către public. Clipul dezvăluie o faţă nevăzută a piesei, cea pe care cuvintele nu o spun. Păstrez suspansul. Vedeţi voi. Le mulţumesc celor implicaţi în proiect şi promit noi materiale la fel de însufleţite în curând”, a mai spus Noni.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here