O cunoscută artistă, sărut fierbinte cu un misterios bărbat! Imaginile au ajuns virale pe net!

Astea sunt imaginile momentului! O cunoscută artistă se sărută cu foc cu un bărbat misterios. Imaginile au ajuns virale pe net! Mellina, artista ce s-a făcut remarcată în 2014 cu hit-ul “Poză de album” în colaborare cu Vescan, apare în ipostaze incendiare alături de un tânăr sexy și misterios. Cei doi se îmbrățișează, se sărută cu foc, însă totul face parte din scenariul noului său clip, “Sper că ți-e bine”! Cunoscuta cântăreață și-a pus în aplicare viziunea despre trăirile sale și speră să reușească să vindece inimile frânte prin mesajul pe care îl transmite.
“Sper că ți-e bine” este piesa care îți amintește de acea dragoste pierdută, despre anumite alegeri dificile pe care uneori trebuie să le faci în viață. Lansată în urmă cu 2 zile, piesa deja a ajuns la sufletele oamenilor și a acumulat până în prezent aproape 200 de mii de vizualizări și se află pe locul 35 în Trending pe Youtube.
”Piesa este compusă de mine, inspirată din viața mea și sper că prin ea să reușesc să vindec măcar câteva inimi. Scenariul clipului îmi aparține și vreau să ii mulțumesc dragului meu regizor, Daniel Libeg pentru că reușește de fiecare dată să îmi facă vizunea o realitate. Mulțumesc întregii echipe care a făcut acest proiect posibil, începând cu Tralala School, Bunicul Magic, Mădălin Preda, Sprint Media, Hollywood Multiplex, Zen, bunicii mele care a acceptat să joace în videoclip, domnului Florian Bârsan și Vascan Sergiu”, ne-a declarat Mellina.
https://www.youtube.com/watch?v=r_6dGhtMANk&feature=youtu.be

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here