Oana Radu, Dr. Mako și Eli au lansat videoclipul melodiei „Tu“

Dacă în urmă cu câteva luni Oana Radu lansa single-ul “Tu”, care în scurt timp a adunat peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube, finalista sezonului 2 de la Vocea României lansează acum primul ei videoclip.

oana radu dr mako videoclip tu

Odată cu lansarea single-ului “Tu”, Oana Radu a surprins publicul cu o schimbare de look. “A fost, în primul rând, extrem de emoționant, pentru că este primul meu videoclip. Cred că toți artiștii au visat sau visează la aceste momente prin care trec eu. Mi-aș dori să pot descrie în cuvinte ceea ce am simțit cu adevărat. Totul a decurs ca la carte. Nu au apărut incidente neprevăzute, pentru că organizarea a fost foarte bună. Singura mea problemă era frigul”, a spus Oana Radu despre filmările clipului “Tu”.

Videoclipul regizat de Alex Ceaușu a fost filmat într-o locație din București, pe parcursul a 24 de ore, decorul fiind în concordanță cu mesajul piesei. De make-up s-a ocupat Loredana Marin, hair-stylingul îi aparține Alexandrei Molea, iar styling-ul a fost realizat de Bogdan Popescu & Gya (Bowtique).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here