Parall’Elle Electro Duo – un proiect care aduce simbioza muzicii clasice cu muzica lui Michael Jackson

Parall'Elle Electro Duo din moldova
Parall’Elle Electro Duo din moldova

Republica Moldova mereu a crescut și lansat oameni talentați și la nivel muzical. În ultima vreme apar diferite proiecte ce combină stiluri muzicale, care, la prima vedere nu par a fi compatibile.

Violinista Natalia Ermilina și violoncelista Ellina Rudenco au dat naștere proiectului Parall’Elle Electro Duo, o încercare foarte îndrăzneață, care se pare ca le-a reușit! Aceste două instrumentiste au o experiență colosală în spate, la nivel muzical, Natalia fiind profesoară la un liceu din Chișinău, iar Ellina cântă în Orchestra Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”.

proiect Parall'Elle Electro Duo
proiect Parall’Elle Electro Duo

Drept dovadă vine cel mai nou clip al proiectului, în care observi cât de frumos se combină muzica lui Paganini cu muzica lui Michael Jackson. Aceste două artiste talentate colaborează de ani buni, se cunosc foarte bine și, bineînțeles, sunt legate de o prietenie durabilă, respectiv, au planuri mari, legate de România, își doresc în acest an să lanseze proiectul lor și la televiziuni, la posturi de radio de specialitate și sa mearga la evenimente, de ce nu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here