Passcall a lansat, alături de Adeline, videoclipul melodiei „Sunt cine vreau să fiu“

Sunt la prima colaborare şi au făcut echipă pentru a lansa o piesă şi un videoclip pentru o piesă cu mesaj motivaţional. Passcall şi Adeline au lansat, “Sunt cine vreau să fiu”!

Pascall Adeline“Piesa “Sunt cine vreau să fiu” este scrisă de mine în mare parte, iar pentru refren am fost ajutat de Shift, Mario V şi Adeline. Melodia transmite un mesaj puternic, este o piesă pozitivă, motivaţională, de regăsire, despre etapele importante ale vieţii. Cu Adeline suntem la prima colaborare, deşi ne ştim de multă vreme. Este o fată talentată, cu o voce foarte bună. A participat la X Factor, s-a potrivit perfect cu ceea ce căutam. Videoclipul a fost montat de Darius Vlad Creţan (Bomb 2to) cu sprijinul lui Dragoş Lepădatu (Cinestyle)”, ne-a mărturisit Passcall.

“Sunt foarte încântată de “Sunt cine vreau să fiu”! Sunt la prima colaborare cu Passcall şi ne-a luat câteva zile să facem piesa şi în industria asta în care majoritatea artiştilor scot piese de dragoste, noi ne-am gândit să venim cu un altfel de mesaj. Clipul e de vară, fresh, de stare. Sperăm să vă placă!”, a spus şi Adeline.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here