Paul Damixie a lansat videoclipul melodiei „Spanish“

Paul Damixie lansează “Spanish”, un mix pop-dance, care are toate şansele să devină un hit estival de clubbing.

Paul Damixie - Spanish“Succesul pe care l-a avut piesa “Get Lost” a fost un impuls uriaş pentru mine. Mi-a demonstrat că se poate şi că sunt pe drumul cel bun cu ceea ce fac. Pentru noul single, “Spanish”, am speranţe foarte mari. E o piesă care mie îmi dă un vibe foarte bun şi sper ca lucrul ăsta să îl simtă toată lumea”, a spus Paul Damixie.

Lansat anul trecut, single-ul “Get lost”, a fost în topul căutărilor din Shazam România şi Rusia şi s-a viralizat pe Spotify în Statele Unite ale Americii, unde are în prezent aproape 7 milioane de streamuri. Spania a fost şi ea cucerită de către artist, unde single-ul a intrat în top 10 în playlist-ul Maxima FM, unul dintre cele mai populare radiouri de muzică dance din ţară. Mai mult decât atât, după ce a fost ascultat la “Global Show”, emisiune difuzată în 12 ţări, printre care Columbia, Mexic şi Republica Dominicană, Paul Damixie a mixat “Get Lost”, în premieră la festivalul “LOS 40 PLAYAPOP”, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Spania.

Paul Damixie este producător, remixer şi DJ. Cu un feeling extraordinar pentru remixuri, el este cel care a transformat hit-ul lui Adele, “Hello”, într-un adevărat imn house, ce a devenit cunoscut în întreaga lume. Acesta i-a adus premiul pentru cel mai ascultat remix în 2015 în Statele Unite ale Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Ultimul remix făcut de artist este pentru single-ul semnat de Smiley, “De unde vii la ora asta”. Paul a făcut parte din unul dintre cele mai de succes proiecte din România-Radio Killer, care a reuşit să cucerească industria muzicală locală şi internaţională cu hit-uri precum “Voila”, “Be free” sau “Lonely Heart”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here