Paul Damixie a lansat videoclipul piesei „Get lost“

După ce a fost inclus în playlist-urile MTV Dance UK și Kiss FM UK cu piesa „Time”, DJ-ul și producătorul român Paul Damixie se pregătește să dea lovitura cu un nou single, „Get Lost”, al cărui videoclip a fost lansat oficial.

paul damixie get lost videoclip

Piesa se află deja pe radio și este disponibilă în platformele digitale, reușind într-un timp foarte scurt să obțină performanțe excepționale. Este in heavy rotation pe radiourile din România și a intrat în top 10 cele mai difuzate piese. „Get Lost” este, de asemenea, în top 10 cele mai căutate piese pe Shazam Romania și a devenit virală printre utilizatorii platformei Spotify în Statele Unite.

„Îmi place piesa foarte tare și mă bucur că într-un timp atât de scurt are un succes neașteptat de mare. Faptul că a intrat în top 10 pe Shazam și este virală pe Spotify, înseamnă că am ajuns exact acolo unde trebuie cu ea, la oameni. Abia aștept să vedeți și clipul, care este dinamic, colorat și true”, a spus Paul Damixie.

Videoclipul piesei, filmat integral în Mexic, se derulează ca un film de acțiune, cu puternice accente parodice, având la bază povestea jefuirii unei bănci. Ineditul poveștii este dat de personajele centrale ale clipului, care poartă măștile a două figuri foarte cunoscute, dar și foarte controversate, și de finalul neașteptat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here