Paul Ipate a lansat prima lui piesă, „Coffee on your skin“

Paul Ipate a început să își exerseze talentul de cântăreț încă de la „Ferma vedetelor“, unde a fost responsabil cu voia bună, acompaniat de Octavian Strunilă la acordeon. Nici la „Jocuri de celebritate“ nu a ratat ocaziile de a le arăta telespectatorilor că are voce, însă microfonul care modifică vocile i-a dat puțin de furcă.

paul-ipate-coffee-on-your-skin

Acum, Paul Ipate lansează prima lui piesă, „Coffee on you skin“, compusă chiar de el: „Am scris această piesă după ce trecusem printr-o perioadă mai puțin bună și începeau să mi se reașeze lucrurile în viață. Știi că inspirația vine când ne e greu sau când ne e bine. De cele mai multe ori, când ne e greu. Nu pot să intru în detalii, dar știu că a curs pur și simplu. Linia melodică este compusă de mine, iar versurile sunt scrise de iubita mea, Cătălina Grama“.

„Coffee on your skin“ este o piesă de suflet și cu suflet, care a fost lansată pe pagina oficială de Facebook a artistului, împreună cu mesajul: „De câțiva ani m-am apucat de scris și compus muzică. Nu pentru a-mi schimba cariera, ci pentru că am simțit nevoia de a mă exprima astfel. Nu am avut curaj să arăt decât prietenilor foarte apropiați ce am făcut până în momentul acesta, dar de azi m-am hotărât să împart și cu voi. Așa că dacă aveți chef și sunteți curioși, iată una din piesele mele“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here