Paula Hriscu a filmat videoclip la piesa „Fir de vânt”

paula hriscu - fir de vânt
paula hriscu – fir de vânt

Între două spectacole iată că talentata solistă Paula Hriscu a filmat un nou videoclip pentru fanii ei de pretutindeni. Noua piesă se numește „Fir de vânt” și puteți urmări în continuare videoclipul filmat într-un loc de poveste. Videoclip despre care puteți afla mai multe în continuare.

Solista Paula Hriscu este mereu surprinzătoare și iată că a revenit în atenția fanilor în ciuda faptului că i s-a spart contul de instagram. Noul videoclip este la piesa „Fir de vânt” și a fost filmat tot la munte.

„Atunci când faci ceea ce simți, iar interiorul transmite minții tale ceea ce a creat, este minunat. Poate mulți vă regăsiți în cântecele mele și vă aduc un strop de amintire sau trăiri pe care le-ați avut sau le aveți în prezent. Dacă ar fi să mă întorc în copilărie cu siguranță aș repeta tot ce am făcut, doar pentru a mai simții și trăi cele mai pure momente. Gustul copilăriei a fost presărat cu mirosul florilor, cu munții care mă protejau, cu pădurile prin care petreceam, cu verdeața care mă înconjura… sunt atâtea lucruri care duc la gustul copilăriei… acolo-mi sunt rădăcinile, aparțin unui loc din care nu am cum să mă desprind vreodată.

De multe ori am visat că zbor… cui nu i-ar plăcea asta? Da, mi-ar plăcea să fiu un fir de vânt, să colind toată lumea, să pot să îmbrățișez orice ființă, să ofer tot ce e mai frumos din mine… ascultați și vizionați videoclipul. Calea lui Dumnezeu este fascinantă dacă te lași condus de ce El vorbește sufletului, trebuie doar să mergi înainte”, a mărturisit solista care a filmat timp de câteva zile la munte pentru mai multe videoclipuri împreună cu echipa ei.

Citeste si despre:

Mario Fresh și RENVTO au lansat videoclipul piesei - “Ce Seară Minunată”- creată special pentru filmul “Încă D...
Andrei Bănuță și DOC lansează o super piesă, dedicată serialului GROAPA
Delia lansează ”Miami” în colaborare cu Johny Romano, piesă care va face parte din coloana sonoră a filmului ”...
Infinituri - cea mai recenta lansare de la Alexia in colaborare cu Spike

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here