Paula Hriscu a lansat videoclipul piesei „Fata muntelui”

Paula Hriscu - Fata Muntelui
Paula Hriscu – Fata Muntelui

După o serie de colaborări spectaculoase cu Eugenia Nicolae, F.Charm, Marius Ciprian Pop, Bogdan Mihai și alții îndrăgita soliată revine în atenția fanilor cu o nouă piesă. Balada „Fata muntelui” se numește noul produs lansat de Paula Hriscu, care are un videoclip superb filmat și regizat de mâna dreapta a interpretei, o prietena care este și un regizor foarte talentat.

„Fiecare om are o poveste și o misiune de îndeplinit pe acest pământ, până la sfârșitul vieții… M-am deschis în fața dumneavoastră prin cântecele mele și pot să spun un singur lucru de care să fiți siguri: Eu, ” Fata muntelui” voi cânta omului câte zile voi avea. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Paula pe pagină ei de socializarea.

„Povestea mea am pus-o pe această muzică inspirată din sufletul meu, și cine știe? Poate că și voi vă regăsiți prin aceste versuri… Că am trecut prin greutăți, că am întâmpinat obstacole, că viața mea s-a schimbat radical din cauza unei probleme de sănătate, că am plâns dar m-am și bucurat, că am avut vise în copilărie la care nu mă gândeam că pot fi și trăite, că am rătăcit dar m-am regăsit și am descoperit cine sunt de fapt, că cine știe câte voi mai petrece și trăi pe lumea asta… Din toate astea știu un singur lucru, că Dumnezeu a rânduit tot, El îmi cunoaște drumul vieții dinainte de a mă naște și tot El știe cât timp mi-a mai rămas. Am înțeles rostul meu și am înțeles ce trebuie făcut în această călătorie a mea, iar bucuria mea mare este că nu sunt singură pe acest drum: am alături de mine familia și oamenii care au avut încredere în mine încă de la început, oameni pe care Dumnezeu i-a trimis în viața mea pentru a mă încuraja să nu renunț niciodată, vă am pe voi cei care sunteți alături de mine și îmi apreciați munca, iar mai presus de toate îl am pe Dumnezeu cu mine părtaș la fiecare pas făcut pe acest drum.

M-am deschis în fața dumneavoastră prin cântecele mele și pot să spun un singur lucru de care să fiți siguri: Eu, ” Fata muntelui” voi cânta omului câte zile voi avea. Așa să ne ajute Dumnezeu!”

(Muzică – Paula Hriscu, Text – Sorina Stănilă, Duduk, flaut, caval – Cezar Cazanoi, Țambal – Anatol Cazanoi, Arnajament/Orchestratie – Ovidiu Szilaghi și Paul Morar, Studio – Ovidiu Szilaghi, Mastering – Ovidiu Szilaghi)

Paula Hriscu este una dintre cele mai iubite voci de muzică populară, din nouă generație de interpreți. Născută în Brad, județul Hunedoara, Paula este studentă în anul IV la Academia Naţională de Muzică “Gheorghe Dima”, din Cluj-Napoca, secţia Canto. Și-a descoperit acest talent la vârsta de 22 de ani, când, spune artista, muzică a ajutat-o să ia viața de la început.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here