marți, iulie 16, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIPepe a lansat videoclipul piesei „Hai“

Pepe a lansat videoclipul piesei „Hai“

Pepe are o noua piesă care să dea tonul distracției şi să ii aducă pe toţi pe ringul de dans. „Hai“ este îndemnul simplu al artistului pentru un început fabulos de toamnă, un single care combină perfect pasiunea specifică din flamenco cu ritmurile nebune latino.

pepe hai videoclip

La Industria J s-a ocupat de producţia executivă a piesei, Jimmy Dub si DJ Bonne au semnat compoziţia, versurile fiind scrise de Pepe. Videoclipul este filmat în regia lui Lucian Bărbulescu.

„Imediat după lansarea piesei ‘Sentimente Intense’, foarte mulţi prieteni din online m-au întrebat cum se termină povestea aşa că după o noapte fierbinte m-am pus pe scris. Aşa s-a născut ‘Hai’ şi, pentru a preîntâmpina orice discuții, precizez că tot ceea ce spun eu acolo este din auzite, de la un prieten sau, cel mult, din amintiri”, a spus Pepe.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.