Pepe a lansat videoclipul piesei „Tortura“

„Tortura“, cea mai nouă piesă a lui Pepe, are acum şi un videoclip incendiar, care este interzis persoanelor cu vârsta de până în 18 ani.

pepe-tortura-video

În rol principal, Roxana Vancea este cea care a depăşit cu foarte mare lejeritate tot ceea ce poate fi văzut ca şi comun inclusiv graniţa între imaginaţie şi realitate. Iulia, prietena ei cea mai bună, câştigătoarea Bikini Fitness 2015, este motivul pentru care Roxana a dus pasiunea la cote extreme.

Videoclipul piesei „Tortura“ este produs de Studio LIVEO, regia şi editarea fiind semnate de Geo Stănculescu şi Trupina Cătălin.

„A fost o zi de filmare între prieteni. Cu siguranţă acesta a fost şi motivul pentru care nu a existat loc de inhibiţii sau orice altceva în acest sens. Le mulţumesc Roxanei şi Iuliei pentru tot, lui Geo şi echipei lui pentru partea tehnică a lucrurilor, celor de la Exclusive Fitness pentru suport“, a spus Pepe.

„Imaginile vorbesc mai mult decât o mie de cuvinte. M-am simţit foarte bine la filmări, mie mi-a plăcut şi sunt convinsă că o să le placă tuturor ce a ieşit, chiar dacă unii nu o să recunoască“, a încheiat Roxana Vancea.

Videoclipul poate fi vizionat AICI

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here