Peter Pop a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Lucruri mici“

Pentru nopțile lungi de vară, pentru diminețile alături de persoana iubită, pentru zâmbete, pentru toate lucrurile mici care înseamnă iubire, Peter Pop lansează „Lucruri mici“, o piesă ce evidențiază tocmai acele aspecte pe cât de simple, pe atât de profunde, care ne aduc ca un bumerang lângă persoana iubită.

peter pop lucruri mici videoclip

Single-ul este compus de Theea Miculescu și produs de Rad Ionuț. Videoclipul a fost filmat într-o locație din București, într-o seară de mai, în timpul unui apus superb, și este regizat de Cristian Andrei.

„Iubirea nu înseamnă neapărat acele declarații spectaculoase. Nu înseamnă cadouri scumpe și, poate, lipsite de personalitate. Nu înseamnă să ne forțăm să demonstrăm iubirea. Iubirea constă în acele lucruri care, la prima vedere, par lipsite de importanță, dar care, în fond, sunt esența: zâmbetul, dintr-un anumit context, o cămașă aruncată la întâmplare, cafeaua de dimineață, stângăciile pentru care îți vine să o iei în brațe. Toate astea sunt lucruri mici, dar care te fac să te îndrăgostești în fiecare zi“, a spus Peter Pop.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here