Phelipe a lansat “Haina ta” si a facut echipa cu Cristina Mihaela Dorobantu in videoclipul piesei!

phelipe are videoclip nou
phelipe are videoclip nou

Phelipe, artistul care canta despre povesti de dragoste si problemele care apar intr-un cuplu, a lansat toamna aceasta o piesa in care vorbeste despre infidelitatea femeilor. “Povestea acestei piese porneste de la ce simte un barbat atunci cand afla ca iubita lui il insala. Versurile redau exact acele momente de chin in care un barbat descopera indiciile care ii demonstreaza ca a fost tradat”. spune Phelipe despre piesa “Haina ta”. Videoclipul a fost filmat in 3 locatii: la cota 1799m, pe varful Postavaru, pe strada Sforii in Brasov si in Snagov. Personajul feminin din videoclip este interpretat de prezentatoarea Tv, Cristina Mihaela Dorabantu.

cristina dorobantu in videoclipul lui phelipe
cristina dorobantu in videoclipul lui phelipe

 “Am ales-o pentru filmari pe Crisnta, pentru ca mi-am dorit ca personajul sa fie jucat de o femeie cu un look impecabil, de o femeie fatala, care e capabila sa joace orice barbat pe degete.” spune Phelipe. Pentru Cristina este prima experienta de acest gen. Desi este obisnuita cu lumea artistica si a televiziunii, nu a jucat niciodata intr-un videoclip. “A fost interesant sa intru in pielea personajului si desi  povestea clipului nu reflecta deloc realitatea, pentru ca nu am fost niciodata in aceasta situatie, a fost distractiv sa joc rolul de fata rea.” spune Cristina Mihaela. Piesa “Haina ta” este  un compusa integral de Phelipe, iar videoclipul a fost regizat si montat tot de el.

phelipe
phelipe

„Phelipe a dat lovitura ca producator muzical cu piesa “Chiar daca ai plecat”. (Dj Rynno & Sylvia feat. Phelipe), dar si cu piesa “Domino”, pe care a compus-o pentru Carmen Simionescu. “Domino” a adunat peste 20 000 000 de vizualizari pe Youtube. De-a lungul timpului, Phelipe a avut colaborari cu artisti importanti din industria muzicala romaneasca precum: Alb Negru, Dj Rynno & Sylvia, Loredana Groza, Dj Emil Lassaria, Nick Kamarera, Matteo, Connect-R.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here