Piesa noua de la Mario Fresh – “Ne mințim” (VIDEO)

Mario Fresh lansează un nou single cu videoclip: „Ne mințim”. Versurile sunt scrise de către Alex Velea și Șerban Cazan, iar muzica este compusă de către Mario Fresh alături de Alex Velea și Șerban Cazan. Cu un sound pop dance, piesa este însoțită de un clip regizat de Gabriel Ciolpan și filmat pe străzile însorite din Tenerife.

O coproducție Golden Boy Society și Cat Music, „Ne mințim” este o poveste muzicală ce redă în imagini și versuri o iubire ce a ajuns la sfârșit, odată ce speranța a dispărut și visurile s-au năruit.

Mario Fresh are în portofoliu numeroase premii muzicale, dar și single-uri cu milioane de vizualizări pe YouTube, de la prima piesă pe care a lansat-o, „N-ai școală… e nasol”, până la single-urile „Am rămas cu gândul”, „Iartă-mă”, „Cum îmi place”, „Fata de la metrou”, „Alfabetul iubirii” sau „Solo”, hit ce a cucerit topurile muzicale și a generat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube. După ce a încheiat anul alături de Lino cu „Paharele”, Mario a lansat „Sufăr”, apoi „Caliente”, un single în colaborare cu Dorian Popa, ce a adunat peste 17 milioane vizualizari pe YouTube. A urmat „Săraca inima mea”, iar saptămâna trecută a lansat alături de Golden Gang „Bravo 9”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here