Posh a lansat videoclipul melodiei „Spune-mi cum să te iubesc“

Posh, pe numele său real Maria Posarlie, este, la doar 18 ani, atât cântăreață cât și producătoare muzicală. Cu performanțe în toate colțurile lumii, printre care Turcia, Germania, Mongolia și pe renumita scenă a festivalului de la Sanremo, POSH este o tânără care în timp foarte scurt a învățat să scrie muzică alături de compozitori responsabili pentru hiturile de la radio.

PoshPrin spiritul liber de care dă dovadă, ea transmite energie pozitivă oriunde s-ar afla. În prezent, studentă la școala de muzică Stage Academy by Lora, POSH urmează cursuri intensive de canto, dans și teatru, hrănindu-și visul de a deveni un artist desăvârșit.

Despre piesa “Spune-mi cum să te iubesc”, POSH spune că are o poveste foarte frumoasă: “A luat naștere într-o sesiune de studio la care am participat, eu neștiind pentru cine este scrisă.Când a venit momentul să o înregistrez în varianta de demo producătorul m-a oprit și m-a întrebat: Cum cânți tu piesa asta?! Confuză și puțin amuzată am început să râd și să spun că nu este a mea. El m-a întrerupt și a zis că este cadoul meu de 18 ani de la părinții mei, apoi cei aflați în studio au început să îmi cânte “La mulți ani!” și să râdă de reacția mea. Scenariul clipului și interpretarea mea teatrală au fost ușor de realizat datorită faptului că partenerul meu din clip este chiar iubitul meu”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here