Puya şi Anastasia au lansat melodia „Mâine e o nouă zi“

Puya şi Anastasia lansează „Mâine e o nouă zi“, cel de-al patrulea single din proiectul Xsession Music Vlog, o sesiune de înregistrări ce se derulează pe parcursul anului 2016, cu lansări în fiecare joi.

puya anastasia maine e o noua zi

„Mâine e o nouă zi“ este o piesă cu un mesaj greu, Puya aducând în prim plan valori universal valabile, ce sunt influenţate de multe ori de lumea în care trăim astăzi. Familie, timp, sănătate, fericire, toate acestea au de suferit atunci când ne lăsăm prinşi în mirajul „sistemului“.

„’Mâine e o nouă zi’ este o melodie care te pune pe gânduri. De multe ori lucrurile simple te fac fericit şi, din păcate, suntem prea ocupaţi să le mai vedem. Am uitat sau nu mai avem timp să ne bucurăm de familie, de zâmbetul copiilor sau de o zi cu soare. De câte ori iubeşti ceea ce nu ai, de atâtea ori îţi pui singur lanţuri la picioare. Iubeşte ceea ce ai şi vei fi fericit“, a spus Puya.

Piesa este o producţie DOMG (Dorian Oswin şi Mihai Gruia), cei cu care artiştii Scandalos Music au mai colaborat şi în anii trecuţi pentru „Cutremur în inima mea“ şi „Poză de album“, semnate Mellina şi Vescan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here