Radhu a lansat videoclipul piesei “Con Tanto Amor”

con tanto amor
con tanto amor

Simpaticul solist roman de muzica cumbia a revenit in tara dupa ce a colindat America latina si i-a incantat pe argentiniei cu vocea lui. Radhu a revenit si cu o piesa noua la care a filmat un videoclip pe masura. Acesta se numeste “Con Tanto Amor” si face parte dintr-o trilogie despre care solistul ne-a povestit mai multe.

Radhu sau pe numele sau adevarat Radu Dobriceanu s-a intors de o luna din Argentina pentru a lansa videociplul piesei “Con Tanto Amor” cu care s-a prezentat pe la diverse emisiuni.

“Piesa face parte de pe discul lansat in pandemie care a ajuns in Bilboard, abia anul acesta am reusit sa-l aducem pe piata pentru ca nu se mai produceau CD-uri fizic pentru ca a fost inchisa fabrica din cauza pandemiei. Era doar digital in magazinele online. Trebuie sa-i fac o lansare, mai am de promovat piese de pe el si-l exploatam la maxim. A doua piesa de pe album se numeste “Con tanto amor” – Cu atata dragoste”, este o melodie la care am lucrat cu producatorii lui Luis Fonsi si ai Gloriei Estefan. Vorbesc de Toni Cortez, un producator, trompetist, care a cantat cu cei mai mari artisti din industria asta muzicala, am avut ca percutie baietii de la formatia Rafaga si ideea de versuri imi apartine insa au fost scrise de baiatul Laurei Zapata, Patricio Sodi. Mi-au placut mult si probabil ca vom mai colabora si alta data. Este un fel de trilogie a iubirii.

videoclip
videoclip

Am inceput cu “Puro amor”, acea dragoste la care toata lumea viseaza, acel ideal, pe care ti-l imaginezi perfect, divin, te duce cu gandul ca dragostea este ca in visuri, un ideal, te duce spre divinitate. Dupa care, a doua piesa, “Con tanto amor”, pe care o promovez acum se traduce “cu atata dragoste”. In momentul in care dragostea respectiva este implinita si esti mai fericit decat tu credeai, visai in prima parte in “Puro amor”. Si atunci nu mai este asa, melancolica, este un pic mai caliente, mai in foc, pentru ca esti in culmea fericirii, esti fericit, implinit. Si pentru ca era piesa de foc si cu multe trompete latino, te ardea, orecum. Si atunci ca sa racorim urechea, am venit cu o ploaie metalica, o chitara electrica, sa ne aduca un pic in zona de rock. E important soundul, trebuie sa creezi soundul ca si o imagine. Trebuie sa-l vezi.

Urmatoarea piesa va fi o balada, trista, “Sin tu amor” – Fara dragostea ta”, in momentul in care ai pierdut dragostea respectiva si iti dai seama ca valoreaza mai mult cand nu o mai ai. Asta i mesajul. Cu o persoana poti sa traiesti mai multe sentimente, mai multe feluri de a iubi”, a povestit Radhu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here