Radio Killer a lansat videoclipul melodiei „It hurts like hell“

“It Hurts Like Hell”, cel mai recent single al celor de la Radio Killer, produs în studiourile HaHaHa Production, se bucură acum de o reprezentare vizuală de excepție, realizată cu ajutorul camerelor dirijate de Khaled Mokhtar.

Radio Killer

Cadrele rupte parcă din povești au fost filmate la Palatul Cantacuzino din Floreștii de Prahova, cunoscut și sub numele de Micul Trianon. Un personaj aparte care s-a alăturat lui Lee Heart și Paul Damixie a fost Iggy, o iguană simpatică foc, care s-a simțit foarte bine pe platourile de filmare.

“’It Hurts Like Hell’ este o poveste despre suferință, acceptare și evoluție. Asta am încercat să transmitem și în videoclipul piesei, echilibrul între fericire și tristețe, între Rai și Iad, între iubire și ură și drumul pe care toți îl parcurgem până ajungem la împlinire. Este primul videoclip la care colaborăm cu Khaled și suntem foarte încantați de ceea a ieșit.”, au declarat cei de la Radio Killer.

Noul single Radio Killer – “It Hurts Like Hell” – va fi inclus, alături de alte hituri ale proiectului, pe albumul pe care urmează să îl lanseze foarte curând.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here