Raluka a lanast o nouă melodie însoţită de videoclip, „Whole body“

Raluka lansează un nou single cu videoclip, „Whole Body”, și spune că melodia are o poveste pe cât de frumoasă, pe atât de inedită pentru că a visat-o într-o noapte. Totul a pornit de la faptul că artista și-a dorit foarte mult să revină pe piața muzicală cu o nouă piesă în engleză, la compoziția căreia s-a implicat în mod direct.

„Am visat această piesă și nu o spun la figurat, ci la propriu! M-am trezit cu ea în cap, am ajuns la studio și am scris piesa alături de colegii mei, iar pentru text mi-a sărit în ajutor Nicoleta Gavriliță și apoi i-am dat-o lui Mahia Beldo la producție. E o piesă pe care abia aștept să o audă toată lumea, pentru că am scris-o cu tot sufletul”, a spus Raluka despre noul single.

Videoclipul realizat de Iustin Surpanelu, care s-a ocupat de regie și montaj, beneficiază și de o coregrafie impresionantă semnată de Cristian Miron. Versurile piesei au fost scrise de Raluka, alături de Nicoleta Gavriliță, muzica este semnată de Raluka, Marcel Botezan, Sebastian Barac, iar producția și orchestrația aparțin lui Mihai Boldea, QUICK [Bogdan Mihai].

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here