Randi a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Calc pe suflete“

Dragostea este un sentiment universal care aduce lumină în viața noastră, însă în același timp ne poate provoca durere. Latura noastră umană imperfectă ne face să greșim uneori față de persoana iubită, iar noua piesă a lui Randi, „Calc pe suflete“, vorbește despre asta.

Artwork Randi - Calc pe suflete

Melodia „Calc pe suflete“ este compusă de Randi în studiourile Famous Production, în timp ce videoclipul piesei a fost filmat pe parcursul a două zile în București și împrejurimile sale, în regia lui Bogdan Daragiu.

„Am scris piesa asta acum doi ani și de atunci mi-am tot făcut curaj să o lansez! Sunt om și cânt despre mine, despre sentimente, despre oameni si greșelile lor. Nu e ușor pentru un artist să-şi arate gândurile, greşelile sau sentimentele cele mai intime! Cred că natura noastră umană este frumoasă, plină de lumină, dar în același timp imperfectă, supusă greșelii, care lasă urme în sufletul nostru și al celor din jur! Eu am greșit uneori în dragoste și nu sunt mândru că am făcut-o, iar greselile acestea au rămas cu mine până astăzi, așteptând să fie puse pe muzică“, a spus Randi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here