Randi a lansat prima lui melodie în limba română, „Prietena ta“

Dacă în ultimii doi ani, pe lângă proiectul Morandi, Randi şi-a concentrat atenţia asupra propriei case de producţie muzicală, Famous Production, unde compune piese de succes şi promovează artişti noi şi talentaţi, iată că acum revine în postura de solist cu primul său single în limba română, „Prietena ta“.

randi videoclip prietena ta uddi nadir

Piesa „Prietena ta“ este compusă de Randi şi înregistrată în studiourile Famous Production şi lansată alături de Cat Music. Melodia beneficiază şi de un videoclip regizat de Slava Sîrbu şi în care îl putem vedea şi pe reputatul actor Dragoş Stemate, de la Teatrul Naţional Bucureşti.

Iubire, trădare, luptă, bani, diferenţe sociale, toate acestea sunt ingrediente ale noului single Randi, un featuring cu doi artişti talentaţi, foşti concurenţi „X Factor“: Uddi şi Nadir. La înregistrarea piesei a participat şi o a treia fostă concurentă „X Factor“, Jo.

„Noul meu single pune pe tapet o problemă actuală, cu care mulţi se confruntă în ziua de astăzi, dar puţini au şi curajul să vorbească despre asta. Cred că oamenii se vor regăsi în versurile piesei şi sunt nerăbdător să văd reacţiile publicului“, a spus Randi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here