duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIRandi, Shift şi Rina au lansat videoclipul piesei „2 anonimi“

Randi, Shift şi Rina au lansat videoclipul piesei „2 anonimi“

Randi lansează o piesă complet diferită de cele cu care ne-a obișnuit până acum, în colaborare cu Shift și noua artistă Famous Production, Rina. Piesa se numește „2 Anonimi”, este compusă de Randi în colaborare cu Shift și este produsă în studiourile Famous Production.

Această piesă dă startul unui nou proiect muzical – „Sunete urbane”, gândit de Randi, care își dorește să experimenteze sound-uri noi.

„„Doi anonimi” este prima dintr-o serie de piese cu sound diferit, ușor underground si cu influențe trap. Sunt gânduri exprimate prin muzică într-un mod tranșant și sincer, prin care am vrut să arătăm iubitorilor de “diferit” și altă față a muzicii care vine de la Famous Production. Vom lansa mai multe piese de acest gen în viitorul apropiat, în colaborare cu diverși artiști români. Cred că publicul așteaptă să fie surprins iar eu sper că această serie de piese va surprinde într-un mod plăcut. Am încredere că „2 Anonimi” va crea o nouă nișa de ascultători“, a spus Randi.

„2 Anonimi” este o piesă de stare și contemplare cu un instrumental cu influențe trap. Videoclipul păstrează tonul urban al piesei și este realizat în întregime de către echipa Famous Production.

„M-a prins piesa din prima, m-a inspirat și mi-am scris partea imediat ce am primit-o. Mă bucură această colaborare, piesa are un vibe super special și abia aștept să văd reacțiile ascultătorilor“, a adăugat Shift.

„Piesa „2 Anonimi” mi se potrivește ca o mănușă și mă bucur că am ocazia să o lansez alături de doi artiști de top, Randi şi Shift. Sper să ajungă la sufletele voastre“, a încheiat Rina.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.