Rashid a lansat, alături de Alina Eremia, videoclipul melodiei „Filme“

După piese de succes cu artişti de top precum Alex Velea, Gabriel Cotabiţă, Cabron sau Puya, Rashid lansează prima lui melodie în colaborare cu o voce feminină, alegând-o pe Alina Eremia să cânte şi să fie protagonistă alături de el în „Filme“.

rashid alina eremia videoclip filme

„Eram într-o seară la studioul Golden Boy Society cu Alex Velea şi am început să scriem versurile dintr-un joc de cuvinte, ‘filme’ şi ‘feel me’. Cu siguranţă, cu toţii avem scenarii şi filme în cap şi câteodata ne imaginăm cum ar fi să jucăm în ele. Eu sunt cinefil convins şi în fiecare piesă pe care o lansez pun ceva din viaţa personală. Sunt încântat de colaborarea cu Alina, mai ales că e prima mea melodie cu o voce feminină, iar ea are un timbru cu personalitate şi e o artistă fresh“, a spus Rashid.

„Rashid este un artist pe care îl apreciez şi m-a bucurat propunerea lui de a fi vocea feminină pe piesa ‘Filme’, care mi-a plăcut de la prima ascultare. Fiecare poate trăi o poveste de dragoste ca-n filme, iar tu poţi fi regizorul propriului tău film“, a încheiat Alina Eremia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here