RAVA lanseaza “Haita” – soundtrack-ul oficial al filmului “Haita de acțiune”

RAVA, unul dintre cei mai apreciați artiști urbani ai momentului, lansează piesa ,,Haita”, primul single din soundtrack-ul oficial al filmului de comedie ,,Haita de acțiune”, ce urmează să fie lansat pe 21 martie. Noua piesă vine cu beat-uri electrizante, versuri provocatoare și maniera specifică de interpretare a lui RAVA.

“Piesa a ieșit exact cum ne-am dorit și cred că se potrivește la fix cu scenele din film. Sper să vă văd pe Instagram, pe TikTok, cu <<haita>> voastră și apoi în concerte, să facem show împreună.” – ne spune RAVA.

După succesul producției „Miami Bici”, „5gang: Un altfel de Crăciun”, „Tabăra”, „Romina VTM” și „Teambuilding”, Vidra Productions continuă în forță cu o nouă comedie: ,,Haita de acțiune”. Filmul va avea premiera pe data de 21 martie și spune povestea unui polițist rutier, care își dorește să rezolve cazuri mult mai complexe.

Filmul este scris și regizat de către Vali Dobrogeanu (cunoscut pentru „Rezumatul Zilei” și „Tabăra”), iar producători sunt Matei Dima, Ștefan Lucian și Alexandra Hash. Din distribuție fac parte Matei Dima, ANTONIA, Elena Chiriac, Anca Dumitra, Vlad Brumaru, Iulian Postelnicu, Anca Dinicu, Iancu Sterp, Alex Bogdan, Sergiu Smera, Alex Delea, Cristi Pulhac.

Energia mistică a tărâmului întunecat iese la lumină prin prezența lui RAVA. Fără îndoială, vocea sa profundă servește ca instrument cheie în arta sa. Sinergia dintre rădăcinile sale rome și cunoașterea străzii face ca versurile lui RAVA să ajungă în subconștientul ascultătorului. Toate acestea împreună nu îi setează nicio limită în explorarea sunetelor. Semnat la Seek Music la doar 18 ani, el a ajuns pe culmile industriei muzicale în doar un an. ,,Giulești-Crângași”, single-ul său de debut, a ajuns în Top 50 atât pe Spotify, cât și pe Apple Music. Lansat la sfârșitul anului 2021, „BULIBA$HA”, primul său album i-a confirmat potențialul, depășind în scurt timp peste 50 de milioane de stream-uri. Colaborările cu cele mai mari nume din scena hip-hop românească actuală, cum ar fi Killa Fonic, PRNY, Amuly, Azteca și mulți alții, au dovedit, de asemenea, locul său în topul industriei.

RAVA – Haita (Haita de acțiune OST) (versuri)

Citeste si despre:

Spike lansează "Copacul", o piesă personală și emoționantă despre familie, în colaborare cu Smiley
Ce dedicație de suflet îi face Codruța Filip soțului său! A lansat cea mai frumoasă piesă de dragoste, “Ce m-a...
SHIFT ne surprinde din nou cu ceva diferit
JO aduce în playlist-uri "Aripi"

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here