marți, iulie 16, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIReea a lansat, alături de Muneer, melodia „O să-ţi pară rău“

Reea a lansat, alături de Muneer, melodia „O să-ţi pară rău“

Reea, una dintre cele mai fresh şi sexy apariţii de pe scena muzicală româneasca, a lansat melodia „O să-ţi pară rău“, interpretată alături de Muneer.

reea muneer melodia o sa-ti para rau

„O să-ţi pară rău“ este o piesă de dragoste, cu un mesaj puternic şi optimist. Melodia este produsă de Mihai Ristea şi Alex Cotoi, versurile fiind scrise de Muneer şi Mihai Ristea.

„Melodia spune povestea unei fete puternice care este dezamăgită în dragoste, însă găseşte puterea de a merge mai departe, cu demnitate şi curaj. Cred că mulţi dintre noi se vor regăsi în versurile piesei, mesajul transmis fiind unul motivaţional: fata rănită pune punct cu fruntea sus, iar iubitul ajunge să regrete ce a pierdut“, a explicat Reea.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.