Rengle colaborează cu Olivia Addams și împreună aduc spiritul Crăciunului prin piesa “Merry Tik Tok”

Emil Rengle & Olivia Addams

Rengle și Olivia Addams lansează piesa Merry Tik Tok, parte a celui de-al doilea episod din al doilea sezon Double Challenge. În primul video, cei doi artiști au arătat imagini din sala de dans, unde au pregătit, împreună cu Tik Tok-eri cunoscuți din România, coregrafia pentru piesă, iar acum aduc melodia, care îmbină perfect universul Crăciunului cu dansul și dă o stare de bine. În clip, care este un video vertical, potrivit pentru Tik Tok, apar, împreună cu Olivia și Rengle, și Tik Tok-eri precum Emilia Darie, Aris Negoiță și Louisfmlr, dar și Oscar, câinele Oliviei.

“A fost fascinant să lucrez cu Emil. Îmi amintesc că l-am văzut acum câțiva ani la Românii au talent… Mi-am dorit foarte tare să-l întâlnesc și să bem o cafea împreună, dar niciodată nu mi-am imaginat că voi avea ocazia să lucrez cu el într-un proiect atât de frumos. Energia lui e contagioasă. avem dubii că vom reuși să terminăm la timp tot acest proiect, dar de fiecare dată el a adus o stare bună, foarte mult entuziasm și optimism că putem face asta. Am intrat în vibe-ul lui, ne-am distrat foarte tare și am reușit. Îi mulțumesc lui Emil pentru această oportunitate, sunt mândră de ceea ce a ieșit, iubesc faptul că suntem pe aceeași lungime de undă și mă bucur nespus că le putem arăta tuturor proiectul nostru iubit. Vă așteptăm la masa de Crăciun cu o cană de ciocolată fierbinte în mână și să ne ascultați cântându-vă Merry Tik Tok cu foarte multă dragoste”, a spus Olivia.

“Am învățat multe de la Olivia, iar piesa, care s-a născut în doar câteva ore petrecute în studio, te introduce în universul Crăciunului și al timpului petrecut pe Tik Tok în această perioadă. La filmări ne-am distrat foarte tare, pentru că au fost prezenți și mulți prieteni din mediul online. Așadar, va doresc Merry Tik Tok, mult dans în viețile voastre, fericire și zâmbete”, a declarat Rengle.

Piesa Merry Tik Tok a apărut în urma unei sesiuni cu REALM, care semnează producția. Melodia a fost scrisă de Olivia Addams și Rengle și compusă de Olivia, Rengle și REALM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here