duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNI"Retrograd" de la DJ Project - cea mai difuzata piesa la radio...

„Retrograd” de la DJ Project – cea mai difuzata piesa la radio in Romania

„Retrograd”, cea mai recentă piesă lansată de DJ Project, este pe primul loc în topul celor mai difuzate piese de la principalele radiouri comerciale de la noi. De asemenea, piesa a urcat pe locul secund în Top 200 Shazam România.

Piesa vorbește despre alegerile pe care le facem în viață, despre cel care pleacă și cel care rămâne în urmă, despre regres și despre ultima licărire a speranței. „Cu totii am trecut prin asta, am iubit, am dat înapoi sau am ezitat și am trecut prin toate etapele”, declară Gino Manzotti & Maxx, care sunt de părere că tocmai mesajul piesei a fost cel care a purtat melodia către sufletele ascultătorilor. „Credem că una din părțile speciale din această piesă este mesajul și faptul că foarte multe persoane se regăsesc în el.”

Cariera celor de la DJ Project este într-un progres continuu, performanță care se datorează, spun Gino și Maxx, faptului că în cei peste 20 de ani de activitate au reușit mereu să se reinventeze și să fie actuali. „Marele nostru avantaj este că la bază avem meseria de DJ, suntem tot timpul puși la curent și în trend cu muzica, venim de fiecare dată cu ceva diferit, dar totusi actual”, consideră cei doi.

Pentru videoclipul piesei „Retrograd”, de altfel și primul videoclip alături de Andia, s-a filmat continuu timp de 12 ore. „Cel mai greu a fost să suportăm o temperatură de peste 40 de grade. Nu am mai făcut asta niciodată, a fost extrem de greu, dar a meritat. Am avut o echipa fresh, profesionistă, care a reușit să creeze un clip de imagine impecabil. Totul se potrivește cu energia piesei. A fost obositor și plăcut în același timp. Dacă mă gândesc mai bine, aș putea să spun că acesta este cel mai solicitant clip din toată cariera mea – dar și videoclipul arată pe măsură”, declară Gino Manzotti.

La TV, clipul piesei are succes pe canalele de muzică, iar pe YouTube, „Retrograd” a avut parte de multe aprecieri, ajungând la peste 13 milioane de vizualizări. Este primul clip al trupei DJ Project, duoul românesc alcătuit din Gino Manzotti (Handke Giuseppe) și DJ Maxx (Ovidiu Florea), alături de Andia.

DJ Project are în lucru multe alte proiecte, de care ascultătorii se vor bucura cât de curând.

În cei 20 ani de activitate cei de la DJ Project au produs 9 albume de studio. 6 dintre piesele lor au ajuns pe locul intai, au avut si inca mai au colaborari cu multi artisti talentati, trupa devenind un simbol pentru muzica dance din România.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.