Reyna Vox a lansat melodia „Oh, oh inima“

Reyna Vox a lansat un nou single în urma colaborării cu Akcent Music. Artista este încântată de această primă colaborare cu compozitorul Adrian Sînă, iar despre piesa rezultată “Oh, oh inima” declară că i se potriveşte perfect.

Reyna VoxNoul single se încadrează în tiparul pieselor dinamice şi este destinată publicului larg fiecare putând să se regăsească în mesajul piesei după cum ne declară chiar aceasta: “Mesajul noului meu single ‘Oh, oh inima’ se rezumă la lupta interioară pe care o purtăm cu inima, cu sufletul nostru când în viaţa noastră lucrurile îşi pierd controlul. Uneori lucrurile se întâmplă diferit decât ne-am dori noi şi atunci intrăm chiar într-o luptă cu noi înşine, ne certăm cu inima care mereu se află în competiţie cu raţiunea. Aş putea spune că este ca un dialog cu propriul eu, cu inima care nu mă lasă să mă desprind de amintirea unei iubiri neîmplinite“.

Reyna Vox mărturiseşte că îşi ascultă de cele mai multe ori vocea inimii. “Eu aleg să visez, aleg cu sufletul chiar dacă apar uneori decepţii, devenim prizonierii propriilor gânduri şi emoţii, cu atât mai mult când este vorba despre iubire”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here