Roxana Nemeș a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Drog letal“

Roxana Nemeș lansează „Drog letal“, o piesă cu un sound dinamic, produsă în studioul Rassada Music și compusă de Ana Sîrbu (Sianna) și Radu Sîrbu.

Roxana Nemes- Drog Letal

Noul single este însoțit de un videoclip de imagine senzual, regizat de Anthony Icuagu, în care Roxana Nemeș interpretează mai multe personaje în diferite stări. Filmările clipului au durat aproximativ 12 ore și au avut loc în București, iar de imaginea artistei s-au ocupat Cristian Buca (make-up), Flavius Man (hairstyling) și Loredana Dogariu.

„Dragostea îți ia mințile atunci când îți intră prin vene, exact ca un drog letal. Vine un moment în viața ta în care pur și simplu nu te mai poți controla, oricât de puternic ai fi, nu mai gândești rațional. Tot ce faci este îndreptat către sau din cauza unui om, acel om pe care tu îl simți jumătatea ta, acel om care îți ia mințile. Acel drog letal fără de care nu poți să trăiești, nu poți să dormi. Piesa aceasta este despre acel sentiment unic, când te îndrăgostești și nimic nu mai are sens fără omul tău. Când te lași purtat de val și rațiunea dispare, iar orice gest, oricât de banal ți s-ar fi părut odată, acum înseamnă totul pentru tine. El este drogul tău letal“, a spus artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here