S-a lansat colaborarea sfârșitului de an Park Place feat. Luis Gabriel – „Dacă ai să pleci”, cea mai tare piesă de dragoste

Park Place feat. Luis Gabriel - Daca ai sa pleci
Park Place feat. Luis Gabriel – Daca ai sa pleci

La final de noiembrie fanii muzicii balkanice au parte de cea mai tare surpriză muzicală din partea compozitorului Ovidiu Junghiatu , cunoscut ca și Park Place, care revine în atenția fanilor cu o colaborare de zile mari cu piesa „Dacă ai să pleci”, un featuring cu îndrăgitul solist Luis Gabriel, compus împreună cu compozitorul Andy Robert (Any1). Împreună au realizat o poveste emoționantă de dragoste pe note muzicale la care s a filmat și un videoclip special, după un scenariu scris de Luis si regizat de Claudiu Stan.

După ce a dat lovitura cu „Toate diamantele”, iată că Luis Gabriel este pe cale să o facă din nou. Pentru că de data aceasta împreună cu Balkanika Records și compozitorii Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1) au lansat piesa „Dacă ai să pleci”, pentru care e au filmat și un videoclip în regia lui Claudiu Stan (MVPEntertainment), o adevărată poveste cinematografică după un scenariu scris chiar de Luis. Filmările s au desfășurat în studiourile Kentauros timp de câteva zile, loc unde s au construit decorurile de la zero. Decoruri cu care au cam avut de furcă pentru că nu prea stăteau la filmare. Dar totul s a terminat cu bine căci regizorul a găsit de fiecare dată soluții și a ieșit o bijuterie de videoclip.

„Avem un videoclip de imagine cu o super poveste, veți vedea când va ieși. Luis ne a ajutat cu scenariul, avem un rezultat excepțional”, ne a spus Claudiu Stan regizorul. Iar Luis Gabriel ne a oferit și alte detalii: „Piesa mi s a părut foarte frumoasă imediat ce mi a dat o să o ascult prietenul Ovidiu Park Place. Pot să spun că e o melodie cu mesaj în care se vor regăsi foarte mulți. Nu am trecut și nici nu am pățit ceva de genul precum povestea videoclipului. Dar sunt mulți trădați de persoana iubita pentru cel mai bun sau cea mai bună prietenă. Dar am auzit multe povești. Pot să spun că eu am avut ideea scenariului. Voi mai veni și cu alte surprize”, a spus Luis Gabriel la filmările videoclipului unde a avut parteneri de filmat o frumoasă domnișoară și pe Ovidiu Park Place, unul dintre compozitorii piesei. Care ne-a oferit mai multe detalii, mai ales că este revenirea sa în fața publicului după un an de pauză, timp în care a compus pentru alții, lansând în 2020 cu What’s Up și in 2021 cu Mattyas.

„Ideea a venit pur și simplu, am gândit piesa ca un duet. Luis mi a propus să facem o piesă împreună, are mare încredere în vocea mea și a venit ideea asta. Inspirată un pic la linia melodică și de fetița mea de 8 ani, care fredona prin casă. Scriam piesa nu găseam o linie melodică și m am inspirat de la ea. Mesajul piesei e unul puternic, nu am trecut niciodată prin așa ceva, nu are legătură cu viațea mea personală. Piesea a fost compusă în vara acestui an și din cauza timpului, fiind amândoi ocupați nu am apucat să ne vedem mai repede la studioul de înregistrări. Luis a fost încântat și eu am dat restart la carierea de solist”, a povestit și compozitorul. Va invităm și pe voi să ii urmăriți pe rețele de socializare.

Follow Ovidiu Junghiatu (Park Place):
Instagram https://www.instagram.com/parkplace_official/
Tik Tok https://www.tiktok.com/@parkplaceofficial

Follow Luis Gabriel:
Facebook https://www.facebook.com/LuisGabrielMusic
Instagram https://www.instagram.com/luisgabriel.music/
Tik Tok https://www.tiktok.com/@luissgabriel

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here