sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNISandra N a lansat, alături de Adrian Sînă, videoclipul melodiei „Mă dor...

Sandra N a lansat, alături de Adrian Sînă, videoclipul melodiei „Mă dor ochii, mă dor“

Sandra N lansează o nouă melodie în colaborare cu Adrian Sînă, „Mă dor ochii, mă dor“, care este un remake al piesei „Rău mă dor ochii“, lansată de Orizont 77 în anul 1977.

sandra n adrian sina videoclip ma dor ochii ma dor

Pentru Sandra, noua piesă este încărcată cu valoare sentimentală, iar mesajul pe care ni-l transmite este unul cu un puternic accent personal. „Melodia aceasta este ca un dar pentru oamenii pe care îi iubesc şi îi respect cel mai mult: familia mea. Este un omagiu pentru locul meu natal, sătucul de munte de baştină, dar şi o refulare a trădărilor şi dezamăgirilor pe care le-am trăit. I-am propus lui Adrian să facem un remake după acest cântec frumos, i-am cântat piesa, i-a plăcut şi a fost de acord“, a spus Sandra N.

Melodia „Mă dor ochii, mă dor“ beneficiază şi de un videoclip regizat de Slava Sîrbu şi Bogdan Păun, fiind filmat în diverse locuri din Bucureşti. Deşi au păstrat părţi muzicale şi versuri din piesa originală, Adrian Sînă şi Sandra N şi-au pus şi ei amprenta peste strofe şi linia melodică.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.