Sasha Lopez, Ale Blake şi Broono au lansat videoclipul melodiei „Kiss you“

Sasha Lopez a lansat primul single din acest an. Piesa se numeşte “Kiss You”, este interpretată alături  de Ale Blake şi Broono, şi beneficiază şi de un videoclip inedit.

Sasha Lopez“Kiss You” este compusă de Corey Chorus (a scris versurile piesei “Cheers” de la Rihanna şi “Made în USA” a€“ Demi Lovato) şi Thomas Troelsen (a lucrat cu INNA pentru “More than Friends” şi Antonia pentru “Marabou”, iar anul acesta, semnează imnul Cupei Mondiale a€“ piesa interpretată de Pitbull şi Jennifer Lopez), iar producătorul piesei este Vlad Lucan.

Videoclipul piesei “Kiss You” a fost filmat în Bucureşti, a fost regizat de Bogdan Daragiu care a fost şi Dop. El a regizat până acum videoclipuri precum “Hide (Like Stars)” de la Lucia, “Spre mare” şi Rock the Roof Venice Beach de la INNA. Filmările au durat 20 de ore, dar rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor.

“Colaborarea cu Sasha Lopez, Ale Blake şi Broono a fost una foarte reuşită. Ei sunt plini de energie şi foarte pozitivi, lucru care a creat o atmosferă foarte plăcută pe platoul de filmare. Provocarea mea a fost să reuşim să transmitem vibe-ul piesei, filmând în studio prin dans, în loc să o filmăm într-un loc exotic cum de alfel majoritatea pieselor de vară sunt filmate”, a spus Bogdan Daragiu.

“Pentru o piesă aşa de energică, era nevoie de un videoclip pe măsură şi mă bucur că Bogdan a reuşit să exprime acest lucru. Coregrafie, fete frumoase, băieţi dinamici şi multă veselie. Unul dintre videoclipurile la care am filmat cel mai mult, dar care îmi place şi sper ca această piesă să fie o inspiraţie pentru îndrăgostiţi şi pe repeat la multe petreceri vara aceasta”, a afirmat Sasha Lopez.

După un an 2013 plin de activitate şi nu mai puţin de 100 de concerte în întreaga lume, Sasha Lopez, Ale Blake şi Broono se pregătesc de un an plin cu cel puţin tot atâtea provocări: concerte, piese noi şi curând, o sesiune de compoziţie în Los Angeles. Tot începând cu 2014, Sasha Lopez, Ale Blake şi Broono sunt artişti Global Records, casa de discuri a INNEI şi totodată, colegi cu Antonia şi Lucia.

“Mă bucur că Global Records, casa mea de discuri, creşte de la an la an cu artişti noi şi că Sasha Lopez face parte acum din echipa noastră. Abia aştept să ascultaţi noul lor single ‘Kiss You’“, a spus INNA.

“De-a lungul călătoriilor mele în turneele cu INNA, auzeam peste tot piesele lui Sasha şi mi-am dat seama că Sasha Lopez, Ale Blake şi Broono sunt nişte artişti cu care colegii mei de la Global Records şi cu mine putem lucra şi dezvolta proiecte frumoase împreună, aşa că ne-am întâlnit şi am început colaborarea. Avem un prim single “Kiss You” şi deja piese noi în lucru, sesiuni în studio planificate”, a declarat Ştefan Lucian, manager Global Records.

“Sunt încântat să fac parte din echipa Global Records, pe care am simţit-o ca pe o familie de la început, am fost primiţi cu braţele deschise, atât eu cât şi Ale şi Broono şi avem planuri mari împreună de acum încolo”, a declarat Sasha Lopez.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here