Șatra B.E.N.Z. lansează videoclipul piesei “Prietena ta” în colaborare cu Alduts Sherdley

După ce au șocat cu videoclipul “Ou, Ou” , Șatra B.E.N.Z. lansează un videoclip cu și de poveste pentru piesa ‘Prietena ta” alături de Alduts Sherdley.

Artiștii și-au luat în serios rolurile de actori și au jucat o poveste de dragoste ca-n Los Angeles, presărată cu dame de companie, proxeneți, scandaluri și un final demn de filmele lui Quentin Tarantino.

Scenariul videoclipului a fost scris de Keed și Quba, în regia căruia a fost întregul film. Celelalte roluri pe platou au fost ocupate după cum urmează: Moza Kaliza (1st AD), David Mogan (DOP), Alex Toader (TAG Cinematography – Producer), Andreea Smaranda (Styling), IQ Media Rental (Light & Grip), Ivan Ehim (Scenografie) și Tebies Maria & wanna Iancu & Susanne (cast)

“Prietena ta” este un single extras de pe albumul 8 CULCAT, devenit un clasic instant de la lansare, ce acum este cântat de publicurile de la cele mai mari festivaluri din țară. Albumul a ocupat prima poziție în topul albumelor pe Apple Music, iar pe Spotify a depășit 1.5 milioane de streams, ajungând pe poziția a cincea.

Șatra B.E.N.Z. este primul proiect mainstream din România ce a definit curentul trap, acum atât de iubit de o întreagă generație. În formula inițială formată din Lu-K Beats, NOSFE, Keed, Super ED și Killa Fonic, Șatra a lansat două albume, O.S.O.D 1 & 2, ce au stârnit unul dintre cele mai mari valuri de hate neînțeles din industria muzicală. Piese precum “#traparmy”, “Șatra se întoarce”, “Dubai”, și multe altele, erau pe repeat în căștile sutelor de mii de fani, dar în același timp, cei cinci dădeau piept cu gândirea conservatoare a românilor. Proiectul a devenit tot mai iubit și acceptat de către industrie, cât și de fani, iar în discografia trupei găsim colaborări cu artiști precum Loredana, Damian Drăghici, Adda, NANE; Shift, What’s UP, la care se adaugă o listă lungă de colaboratori & prieteni SEEK Music.

Satra B.E.N.Z. & Alduts Sherdley – Prietena ta (versuri)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here