Silvia Lăuneanu a lansat videoclipul melodiei „Îmi place tot la tine“

Silvia Lăuneanu, singura artistă din România care îmbină vioara şi vocea în show-urile ei, lansează single-ul şi videoclipul “Îmi place tot la tine”.

Silvia LauneanuEchipa de producţie, formată din Mihai Georgiadi şi ID Multimedia, a dezvoltat ideea unei legături amoroase între Silvia şi personajul masculin, iar povestea de dragoste se împleteşte cu scene de dans, pe nisipul de pe plajă Curaçao Beach din Năvodari, unde au avut loc filmările. Jocurile dragostei de la malul mării o fac pe Silvia să “nu se mai sature de iubire” şi să se lase abandonată în braţele iubitului “desprins de prin poveşti”.

Chiar dacă prognoza meteorologică nu a fost favorabilă, energică şi senzuală, “fata cu vioara” a făcut faţă temperaturilor scăzute şi a dansat neîntrerupt pe ritmurile pop reggae ale single-ului “Îmi place tot la tine”, compus în totalitate de ea. Tot temperaturile scăzute sunt vinovate pentru absenţa lui Andre Coelho, campion la volei pe plajă al Italiei, de origine braziliană, cel care trebuia să joace rolul iubitului în videoclip.

“Este o piesă pe care am făcut-o după sufletul meu. Sunt artistul care vreau să fiu. Fără să-mi impună nimeni ce trebuie să cânt pentru a fi pe val. Sunt pe valul meu, care sună aşa cum simt eu. Sunt perfect capabilă să-mi compun singură piesele, pentru că am un background muzical solid. Dacă lumea va aprecia şi îmi va asculta muzica, voi fi cât se poate de fericită, iar ei vor avea o Silvia autentică”, declară Silvia Launeanu.

Considerată unul dintre cei mai buni violonişti clasici contemporani din România, cu studii îndelungate în domeniul muzical şi un palmares de 33 de premii internaţionale, dar şi cu experienţă de 11 ani în trupa De La Vegas, alături de Daniel Robu, esenţa Silviei este formată din optimism şi perseverenţă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here