vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNISilvia Lee a lansat piesa „2 inimi şi noi 2“

Silvia Lee a lansat piesa „2 inimi şi noi 2“

Silvia Lăuneanu, cunoscută publicului larg ca Silvia de la Vegas şi care are acum numele de scenă Silvia Lee, a lansat o nouă melodie, „2 inimi şi noi 2“.

silvia lee 2 inimi si noi 2 melodie

Piesa este produsă de F.Charm şi Florin Nedelcu în studiourile Lanoy Production, având un sound fresh, ritm electrizant, linie melodică variată, mesaj, refren catchy.

„Este totul atât de nou… Sunt la prima colaborare cu F. Charm şi simt că am făcut o alegere foarte bună. Este un artist care mi-a propus un sound nou, un stil pe care nu l-am mai cântat până acum“, a spus Silvia Lee, despre colaborarea cu F. Charm şi despre melodia „2 inimi şi noi 2“.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.