Silvika a lansat melodia “E Doar Vina Ta”

Sillvika are piesa noua
Sillvika are piesa noua

Silvika (Silvia Gandrabur), interpreta originară din Republica Moldova, dar stabilită de 18 ani la Potsdam (Germania), a lansat zilele acestea cel mai nou single, “E Doar Vina Ta”. Artista cântă de câțiva ani în limba română și rusă, dar afirmă că adevărata lansare a ei în muzică s-a petrecut în weekendul trecut, când a lansat în premieră, noua ei piesă, la celebrul show tv de peste Prut, la Antena 1, “Neatza cu Răzvan și Dani”, iar seara, la Agenția VIP, pe Antena Stars, o altă emisiune de TOP de la București.

el radu si silvika la Neatza cu Razvan si Dani
el radu si silvika la Neatza cu Razvan si Dani

Melodia “E Doar Vina Ta” este în colaborare cu interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și colegul acestuia, din Spania, “The Master Of The Sound” și va fi lansată și în Republica Moldova, în viitorul apropiat, pe la emisiuni tv și radio.

silvika la razvan si dani
silvika la razvan si dani

Din spusele artistei, ea afirmă că anul 2020 va fi un an BUN, or va avea de spus multe la nivel muzical. Interpreta este mama a patru copii, însă pozele de mai jos vin să contrazică acest lucru, Silvika ducând un mod de viață sănătos, fiind adeptă a stării eterne de OPTIMISM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here