sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNISimona Nae a lansat "Zbor", o piesă care a fost dragoste la...

Simona Nae a lansat „Zbor”, o piesă care a fost dragoste la prima vedere

Simona Nae - Zbor
Simona Nae – Zbor

Dublă sărbătoare pentru Simona Nae care după ce și-a sărbătorit fiul care a împlinit un anișor, zilele acestea artista împreună cu Sprint Music au lansat videoclipul piesei „Zbor”.
Echipa cu care a lucrat până acum Simona Nae s-a reunit și a scos o nouă piesă, “Zbor”, la care s-a filmat și un videoclip plin de mister, regizat de Claudiu Stan.

„Piesa a fost dragoste la prima vedere, am ascultat-o în studioul lui Ralflo, am zis că e clar pentru mine, cu siguranță vreau să o cant, efectiv mi-a plăcut. Piesa nu-mi era destinată mie dar imediat ce am ascultat-o am simțit că îmi este predestinată. O melodie de dragoste, frumoasă, despre un cuplu fericit care se regăsește într-un stil romantic, ce este dedicată tuturor îndrăgostiților, o piesă diafană ce se potrivește și mirilor la nunți, să danseze pe ea pentru că te duce cu gândul la dragostea eternă, frumoasă, romantică și plină de sens. Se potrivește clar pentru cei ce simt cu adevărat dragostea și care cred în iubirea care dăinuie”, spune Simona Nae care a mai lucrat cu Aura Gheorghe la muzică și text.

„Despre videoclip pot spune că am ales să fie ceva într-un cadru foarte senzual. Pianul apare în videoclip și deși l-am studiat în liceu, nu am abordat această temă în videoclipurile mele de până acum. În acest videoclip am ales să cânt la pian și să arăt oamenilor că știu să o fac la acest minunat instrument. Plus că piesa s-a potrivit cu această încadratură a mea la pian. Pot să spun că am ales un look retro, să-mi vopsesc vârfurile cu o nuanță de foc, portocaliu spre roșu și să aleg ceva mai altfel. Am avut un look elegant într-o rochie lungă neagră cu cristale Swarovski, cu care m-am dus în zona retro, plină de mister. Plus doi dansatori care să se încadreze în videoclip. Regizorul videoclipului Claudiu Stan a venit cu ideile pentru a da o notă de mister cu mine într-o ramă de tablou”, a încheiat solista.

La sfârșitul săptămânii, Simona Nae și-a sărbătorit fiul. „Băiețelul nostru a împlinit un an și am vrut să petrecem într-un cadru intim, cu oameni dragi. Ne-am dorit baloane colorate, am avut un candy bar pentru copilașii care au venit cu prietenii noștri. O aniversare plină de culoare și veselie pentru micuțul nostru care este sănătos și fericit, de care ne bucurăm că e sănătos și fericit. I-am făcut un tortuleț cu Mickey Mouse pentru că majoritatea hăinuțelor primite erau cu el”, a mai spus Simona Nae.

Follow Simona Nae:
Facebook – https://www.facebook.com/SimonaNaeTopciu
Instagram – https://www.instagram.com/simonanaeofficial/
Tik Tok – https://www.tiktok.com/@simonanaeofficial

 

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.