Simona Nae și The dAdA au lansat videoclipul piesei „În culori“

Simona Nae și The dAdA lansează videoclipul piesei “În culori”, o melodie pozitivă de dragoste, perfectă pentru această toamnă. Melodia este produsă de Boier Bibescu, Rashid și Anda Dimitriu, iar regia videoclipului este semnată de Vision Production (Richard și Claudiu Stan), filmările nefiind lipsite de peripeții.

simona nae the dada videoclip in culori

„’În culori’ este o piesă pozitivă, o melodie despre dragostea ce te face să te simți fiori, dragostea sinceră. Titlul piesei spune totul despre sentimentele minunate ale dragostei adevărate. Am dorit să transmit un mesaj pozitiv publicului. M-am înțeles bine cu Septimiu. Este un om talentat care se implică în ceea ce face. Mă bucur că vocile noastre s-au completat foarte bine”, a afirmat Simona Nae.

Despre povestea videoclipului, Simona spune că este dedicată unui cuplu de îndrăgostiți care, aflat în pragul despărțirii, decide să-și mai acorde o șansă.

„Chimia a apărut când Simona Nae a participat la filmările clipului piesei ‘Ok’ a lui Boier Bibescu împreună cu noi. Înregistrările au fost foarte tari, vibe-ul piesei este unul foarte pozitiv, așa că am zâmbit pe tot parcursul sesiunilor. Piesa ‘În culori’ o reprezintă foarte mult pe Simona și îi accentuează calitățile și sensibilitatea aparte cu care ne-a obișnuit și totodată m-a ajutat foarte mult să mă transpun în personajul din poveste“, a spus Septimiu Urzică, solistul trupei The dAdA.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here