Sky Dance şi Lys au lansat melodia „Emotions“

Primăvara este anotimpul celor mai proaspete surprize, iar muzica nu este o excepţie. Sky Dance, în colaborare cu Lys, au decis să lanseaze o explozie de emoţii şi sunete în piesa “Emotions”, care va binedispune şi emoţiona publicul.

Sky Dance feat. Lys - Emotions

Cei peste 10 ani de experienţă în industria muzicală au prins contur în proiectul Sky Dance, apărut din dorinţa a doi producători de a produce şi oferi creaţii unice ca sound şi energie. “Emotions” este a treia piesă a proiectului, dar şi a treia dovadă că talentul tinerilor se materializează într-un sunet de calitate şi ritm plin de personalitate.

Despre această colaborare, Sky Dance declară: „Am apelat la Lys pentru piesa Emotions deoarece compoziţia ne-a dus cu gândul la vocea ei, findu-ne cunoscută din proiectul AlexUnder Base. Cu siguranţă vom mai face piese cu Lys, pentru că are o voce deosebită”.

Tema piesei este sentimentul pe care o simte un cuplu în momentul despărţirii, teama de a-l pierde pe celalat şi tot ce ţine de trecutul unei relaţii. Ritmurile piesei poartă amprenta Sky Dance.

„Proiectul băieţilor de la Sky Dance, mi s-a părut de la început unul foarte promiţător şi mă bucur că am ajuns să colaborăm. Întâmplător, când am înregistrat piesa, emoţional treceam printr-o perioadă dificilă aşa că s-au potrivit ca o mănuşă versurile şi acest lucru m-a ajutat să-mi transpun sentimentele la acea vreme în muzică”, povesteşte Lys.

Citeste si despre:

Mario Fresh și RENVTO au lansat videoclipul piesei - “Ce Seară Minunată”- creată special pentru filmul “Încă D...
Andrei Bănuță și DOC lansează o super piesă, dedicată serialului GROAPA
Delia lansează ”Miami” în colaborare cu Johny Romano, piesă care va face parte din coloana sonoră a filmului ”...
Infinituri - cea mai recenta lansare de la Alexia in colaborare cu Spike

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here