Sllash a lansat videoclipul melodiei „Heart Beat“

Sllash a lansat “Heart Beat”, o piesă fresh ce este însoţită de un videoclip cool. Artistul s-a implicat în acest proiect, atât pentru conceptul clipului, cât şi al piesei. Videoclipul este regizat de către artist sub emblema Diffuse, iar piesa este compusă de către artist.

Sllash - Heart Beat“‘Heart Beat’ este o piesă ‘summerish’ cu influenţe balcanice, care cred eu că este potrivită atât pentru radio, cât şi pentru club. Piesa vine la pachet cu un videoclip ce-mi aparţine, filmat în Barcelona. Am planuri mari. Sunt în studio cinci zile pe săptămână. Lucrez cu drag şi spor şi am foarte multe piese dornice să fie lansate”, a declarat Sllash.

Născut în 1987, Bogdan Păuna aka. Sllash este DJ, producător şi compozitor. A lansat piese precum “Thinking About You”, “Hey Girl!”, “You”, “Now or Never” şi “Losing Myself”. În plus, artistul a remixat mai multe piese, printre care single-ul celebrului artist de origine americană, Mario, “Let Me Love You”, care a adunat peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului, producătorul muzical a lucrat cu artişti precum Fly Project, Nicole Cherry şi Andra. Şi-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 16 ani, când a primit cadou de la vărul său un CD, ce conţinea un program de muzică, iar de atunci timpul său este dedicat producţiei muzicală.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here