Smiley a lansat, alături de Guess Who, videoclipul melodiei „Ce mă fac cu tine de azi“

Smiley lansează împreună cu Guess Who „Ce mă fac cu tine de azi“, a șaptea piesă din maratonul de zece confesiuni muzicale care se desfășoară în cadrul proiectului aniversar „Smiley 10“.

Smiley Guess Who Ce ma fac cu tine de azi

„«Ce mă fac cu tine de azi» vorbește despre relații aparent distruse, dar, de fapt, neîncheiate. Îmi imaginez cât de frumos ar fi să reușim să reglăm cu oamenii de lângă noi tot ce nu am apucat să spunem sau să facem. Până la urmă, ăsta e lucrul cu adevărat important în viață. Calitatea vieții noastre este dată de calitatea relațiilor pe care le avem cu oamenii din jurul nostru“, a spus Smiley despre melodie.

Videoclipul, filmat la marginea Bucureștiului, transpune o poveste inedită, în tonuri de alb și negru. „Am materializat ideea că omul își cară mereu grijile în spate. Smiley este surprins într-un conflict interior, iar Guess Who în conflict cu persoana iubită”, a spus regizorul Ionuț Trandafir.

Smiley și Guess Who și-au dorit această colaborare de mai bine de cinci ani, iar acum au găsit și piesa potrivită. „Mă bucur că s-a întâmplat, în sfârșit, să colaborăm, având în vedere că noi plănuiam de ceva vreme să facem o piesă împreună. Am așteptat să vină totul natural, pentru ca rezultatul să fie unul pe măsură”, a încheiat Smiley.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here