Smiley a lansat, alături de Juno, videoclipul melodiei „Rara“

Smiley lansează „Rara“, cea de-a cincea piesă din maratonul de 10 confesiuni muzicale din cadrul proiectului aniversar „Smiley 10“. De această dată, artistul a colaborat cu Juno, din trupa Shot.

smiley juno rara videoclip

„După ce am lansat ‘Să-mi fie vară’, vara chiar m-a ascultat și a venit peste noi de-a dreptul! Despre asta este ‘Rara’. Parcă și timpul se dilată sub valul de căldură. Totul devine lent, mișcările capătă un delay”, a spus Smiley.

Melodia „Rara“ aduce sub coordonarea regizorului Ionuț Trandafir câteva premiere tehnologice ca efecete și modalități de filmare printre clipurile românești. „La acest proiect am avut mai multă emoție, deoarece am realizat împreună cu întreaga echipă o idee cu un grad de dificulate mai mare, pusă în aplicare pentru prima dată în România. Target-ul a fost să direcționăm mișcarea fără să avem vreun suport terestru. Practic, am ancorat de o dronă de mari dimensiuni o lumină led foarte puternică, cu răcire pe apă. Pentru că-mi place să transmit cât mai mult din emoție în imagini, am folosit și un sistem de prindere pentru corp ‘body rig’ utilizat pentru a ilustra senzația de presiune și tensiune a personajului”, a spus Ionuț Trandafir.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here