Smiley a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „De unde vii la ora asta“

Smiley lansează cea de-a doua piesă nouă cu videoclip din maratonul de 10 confesiuni muzicale pe care și-a propus să le facă în cadrul proiectului aniversar „Smiley 10“. „De unde vii la ora asta“, noul single al artistului, este produs de HaHaHa Productions și aduce primul videoclip în care Smiley nu zâmbește deloc.

smiley de unde vii la ora asta

După piesa-manifest “Flori de plastic”, lansată pe 10 martie, cu primul videoclip din carieră sub forma unui scurtmetraj de animație, “De unde vii la ora asta?” este, prin versuri și imagini, o fugă între realitate și imaginație pentru regăsirea iubirii în relație, în pași de frământare, așteptare, suspiciune și reproș.

Regizat de Iura Luncașu, cu imagine semnată de Liviu Marghidan, videoclipul piesei “De unde vii la ora asta?” s-a filmat într-o zi și o noapte pe Domeniul Manasia, dar și în București.

“De unde vii la ora asta, refrenul acesta se aude pe diverse tonalitati in multe case si relatii, iar fuga unuia dupa celalalt, desi fizic ei se afla unul langa celalalt, este confuza si dureroasa”, a spus Smiley despre piesă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here