Smiley a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Să-mi fie vară“

În anul 10 din cariera sa solo, Smiley lansează cea de-a patra piesă nouă cu videoclip din maratonul de 10 confesiuni muzicale pe care și-a propus să le facă în cadrul proiectului aniversar „Smiley 10“.

SMILEY- sa-mi fie vara (backstage)-484

„Să-mi fie vară“, noul single al artistului, produs de HaHaHa Production, este un imn al vieții și al bucuriei de a trăi așa cum oricine își dorește.

„Eu cred în libertatea absolută, visez la oameni liberi și fericiți. Cam asta am vrut să spun în piesă, că depinde de noi cum ne facem viața și ce alegem de fiecare dată să vedem din ea. Eu am ales cea mai bună variantă, să cânt viața în cele mai frumoase note“, a spus Smiley.

în videoclipul piesei, Smiley face un tur în imagini al celei mai frumoase zile petrecută cu prietenii și echipa de la HaHaHa Production. „Așa mi-ar plăcea să arate fiecare zi din viața mea și a voastră, să trăim frumos cu oamenii pe care ni-i dorim lângă noi. A fost o zi cu veselie maximă, o petrecere cu oamenii mei dragi, în care nici măcar nu am simțit că suntem la filmarea unui videoclip“, a încheiat Smiley.

Sore, Cabron și Doc sunt doar câțiva dintre protagoniștii videoclipului filmat de Iulian Moga în Paradisul Verde din Corbeanca.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here