joi, iulie 18, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNISmiley a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Vals“

Smiley a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Vals“

Smiley a lansat „Vals”, penultima piesă din maratonul aniversar #Smiley10 şi de pe albumul cu numărul patru, care va fi disponibil în luna decembrie.

Smilet - Vals

„Vals este una dintre piesele mele favorite de pe album. E o metaforă a relaţiei de cuplu, despre cum se ajustează doi oameni atunci când sunt împreună, se sincronizează uneori mai bine, alteori mai greu, dar indiferent de orice îşi continuă dansul prin viaţă împreună”, povesteşte Smiley.

40 de dansatori şi 2 camioane de recuzită au fost necesare pentru a anima o casă din centrul Bucureştiului care a devenit platou de filmare pentru videoclipul piesei. Smiley este surprins valsând printre personajele prezente în videoclip. Povestea clipului este atemporală, suspendată între epoci, aşa cum o descrie regizorul clipului, Iura Luncaşu.

„Eu iubesc poveştile, cred că oamenii caută poveşti. Este al doilea clip la care lucrez cu Smiley, mi-a plăcut mult piesa de când am ascultat-o la studio şi de atunci mi-a şi venit prima idee de scenariu. Smiley este un artist care spune poveşti prin muzică, aşa că o piesă ca „Vals” a fost extrem de ofertantă. L-am filmat dintr-un singur cadru, tocmai pentru că am vrut o cursivitate nu numai în mişcare, dar şi în poveste”, explică Iura Luncaşu.

Pregătirile au durat aproape 10 ore, iar filmarea a ţinut până în zorii zilei. Tipologiile personajelor din videoclip acoperă dansatori de vals din toate epocile, pornind de la cele în care poveştile de iubire se înfiripau doar pe această muzică până în prezent. Smiley revalorizeaza acest gen muzical despre care el crede că are o emoţie aparte.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.