Solista Paula Hriscu a fugit in padure pentru noi surprize muzicale

paula hriscu
paula hriscu

Luna martie este o buna perioada de filmari de pus la cale proiecte, de facut planuri. Chiar daca este o perioada in care razboiul bate la usa unii artisti fac proiecte interesante departe de agitatia oraselor. Este si cazul indragitei interprete Paula Hriscu care a plecat la padure cu un scop precis, insa nu a dorit sa spuna unde se afla.

Pentru unii artisti este un moment bun sa lucreze fie in studiourile de inregistrare, fie filmarea de videoclipuri sau intalniri in care sa puna la cale noi proiecte. Dupa ce a lansat “Miorita fetelor”, “Oare, stii tu?”, “Mama” sau “Lucifer și Gabriel”, o colaborare cu F Charm, mai multe colaborari de succes si concerte iata ca pentru Paula Hriscu a venit momentul sa filmeze noi proiecte.

“Am pregătit mai multe piese vesele, de dragoste dar și un cântec religios. Abia aștept să vedeți și voi surprizele pe care le-am pregătit în ultimul timp în care m-am retras, nu pentru “a lenevi” ci pentru a crea ceea ce sufletul îmi cântă”, spune solista care este bucuroasa ca lucreaza cu oameni minunat.

“Am o echipă minunată, care știe exact ce avem de făcut. Cântecele ne inspiră și ne duc la locul potrivit pentru fiecare poveste. La filmarile pentru videoclipurile mele tot timpul avem peripeții sau obstacole de înfruntat, dar și momente amuzante, însă toate aceste momente petrecute duc la un proiect bine pus la punct. Acum la filmarile noului videolcip a fost și frig, dar după cum știți deja sunt obișnuită cu temperaturile scăzute. Noile piese sunt făcute de mine pe parte de linie melodică, iar versurile de Mama. Aranjamentul orchestral se datorează lui Ovidiu Szilaghi, omul care îmi îmbracă în cea mai frumoasă orchestrație și armonie fiecare notă”, povesteste interpreta care s-a retras in munti, la padure pentru filmarea noului videoclip. Sau, cine stie, poate filmeaza mai multe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here