duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNISonny Flame și Manilla Maniacs au lansat melodia „Pump up the volume“

Sonny Flame și Manilla Maniacs au lansat melodia „Pump up the volume“

Sonny Flame a avut o vară plină, a lansat un videoclip la piesa „Vin“, o melodie de vară, „Hai-ne-le“ și un single, „Loca Pasion“. Toamna i-a adus lui Sonny o colaborare cu Manilla Maniacs, pentru melodia „Pump up the volume“.

sonny-flame-pump up the volume

Melodia a fost compusă de Manilla Maniacs și de Sonny Flame la Maan Studio.

„Colaboararea a decurs foarte bine încă de când ne-am cunoscut. Ideea piesei exista deja, eu încercând să o duc la bun sfârșit cu un alt producător muzical, dar, din păcate, sau mai bine spus din fericire pentru acest proiect, s-a concretizat în această formulă. Băieții au făcut o orchestrație și o structură care mie mi-au plăcut foarte mult. Suntem foarte încântați de ceea ce a ieșit la final și țin să precizez că este una dintre piesele mele preferate din tot ceea ce am lansat până acum“, a spus Sonny Flame.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.